Nathalie Vrancken - spreekt tijdens Controllers dag

Dagvoorzitter

Op een interactieve en dynamische manier geeft Nathalie Vrancken vorm inhoud aan bijeenkomsten. Zij vindt het boeiend, de problematiek van de branche, de trends, de uitdagingen en deze inhoud dan te koppelen aan een prikkelende vraagstelling. Samen met het publiek. De taal is voor haar hierin heel belangrijk; die is herkenbaar en laagdrempelig.

Op overtuigende en ontspannen wijze kan Nathalie uw bijeenkomst in goede banen leiden. Zij is behendig in het omgaan met mensen. Zij zoekt de interactie op en soms het randje. Onconventioneel, met kennis van zaken en altijd praktisch.

Spreker over positieve samenwerking

Zij brengt in een bijeenkomst beweging en energie. Iets om te lachen. Onverwachte zaken. Persoonlijke ervaringen. Zij heeft zichtbaar plezier in haar vrije rol en te spelen met het moment. Dit is misschien wel het allerleukste aspect van haar werk.

De Externe Voorzitter heeft zich ontwikkeld tot ‘samenwerkingsexpert’ in besluitvorming. Hierover kan zij met smaak en passie vertellen. Altijd interactief en kijkend naar de ontwikkelingen in samenwerking. Met haar sprekerschap neemt zij de afslag naar het persoonlijke. Altijd met een vleug humor. Bekijk hier diverse samenwerkingsonderwerpen.

Whitepaper

Vul hier jouw email in en ontvang het whitepaper over 1) het nieuwe voorzitten, samenwerking & besluitvorming of 2) online voorzitten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest recente publicaties

Share This